Tulevaisuuden lounas

Tulevaisuuden lounas

Nuts-hankkeen vuosiseminaarissa 17.9. konkretisoitiin kestävän ravinnekierron tutkimustuloksia tarjoamalla tulevaisuuden ravinnekestävälounas. Lounasvaihtoehtoja oli kaksi: Paikallinen kierrätys ja Globaali ekotehokkuus.

 

Osallistujat arvioivat lounaan maukkaaksi eikä tulevaisuuden mahdolliset muutokset ruokavaliossa tuntuneet huolettavan seminaariväkeä - kylläinen olo tuli myös kasviksista, silakasta ja quornista.

 

Vuosiseminaarin esitykset julkaistaan Ajankohtaista-palstalla pian.

 

 

VUOSISEMINAARIMENU 17.9.2013

 

Paikallinen kierrätys

Savusärkeä ja muhennettua punajuurta

Papumurekepihvi, sieni-perunamuhennos ja puolukkasurvos

Uuniomenoita ja kuusenkerkkäsiirappia

Ruisleipä ja voi

 

Globaali ekotehokkuus

Misokeitto

Intialainen Quorn-curry, hirssiä ja aprikoosichutneyta

Pecanpähkinä-papayapiirakka

Aurinkokuivattu tomaatti-oliivi focaccia